header

Ondernemersplein Heerenveen mede mogelijk dankzij HOF

Voorwoord van de voorzitter

Op het Ondernemersplein Heerenveen trof ik vorige week vele enthousiaste ondernemers. Onze deelname dankzij het Heerenveens Ondernemers Fonds was echt een succes. De intentie voor deelname volgend jaar is er al!

Even een update na onze oproep voor bestuursleden in de vorige nieuwsbrief: er vinden momenteel de nodige gesprekken plaats. Ik houd u op de hoogte.

Wilko Jan Aardema

 

Ondernemersplein Heerenveen succesvol!

Het Ondernemersplein Heerenveen tijdens de Business Contact Dagen Noord in het Leeuwarden vorige week was een succes.

Met dank aan het Heerenveense Ondernemers Fonds konden leden en niet-leden zich presenteren. Hier was gebruik van gemaakt door 30 bedrijven. Op de beurs was het erg prettig kennis nemen van elkaars activiteiten, netwerken en gezellig weerzien. Volgend jaar weer, dat is nu het idee.

Lees een verslag, bekijk de foto’s en zie wie er allemaal waren > 

 

Gaswinning onder Gemeente Heerenveen

Zoals u ongetwijfeld al heeft gelezen, wordt er naar gas geboord onder de gemeente Heerenveen.

De gemeente organiseert informatiebijeenkomsten hierover. Hierbij is het bedrijf dat het gas wint, Vermilion, aanwezig. Voor de bedrijven op het IBF/De Kavels was het ook de bedoeling een bijeenkomst te organiseren. Deze is echter afgelast i.v.m. gebrek aan belangstelling. Ondertussen heeft het College onafhankelijk onderzoek naar de effecten aangevraagd bij Fugro.

Lees de brief van de gemeente van 22 februari over gaswinning >

Houd uw dagelijkse nieuwsbronnen in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

 

Naamswijziging De Kavels in IBF

De OKH heeft bericht ontvangen van de gemeente dat de naamswijziging van De Kavels in IBF wordt doorgevoerd.

Bij gelegenheid zal de naam De Kavels vervangen worden door IBF. Voor de bewegwijzering op de rijkswegen zal dat bij de aanpassingen van de A32 worden meegenomen.

Aan de betreffende leden van Ondernemerskring Heerenveen die dit samen met andere ondernemers hebben geïniteerd: bedankt voor jullie inzet hiervoor.

 

Offline en online criminaliteit – Let op!

Leer van de ervaring van uw collega ondernemer op Businesspark Friesland West: een toegestuurde betaalpas was niet aangekomen en er werden spijkertjes aangetroffen bij de brievenbus.

Criminelen hebben de spijkertjes aangebracht, bevestigen hieraan een soort doos of zak en schuiven deze door de brievenbus naar binnen. De bezorgde post valt dan in deze zak en die wordt daarna door de criminelen via de brievenbus weer naar buiten getrokken.

Wees dus op uw hoede als u onverwacht spijkertjes bij uw brievenbus aantreft. En meldt dit in ieder geval bij de politie.

Online criminaliteit: Cybercrime aanpakken

Binnen het plan van aanpak KVO-B Heerenveen wordt ook aandacht geschonken aan digitale criminaliteit. Cybercriminelen hebben het steeds vaker op ondernemers gemunt. Eén van uw collega ondernemers op Heerenveen-Zuid werd recent getroffen.

Leer van die ervaring en behoed uw bedrijf voor cyercrime >

 

Kort nieuws en Evenementen Heerenveen

Kort nieuws:

Op de agenda in Heerenveen:

Agenda OKH 2017

Tijdens de bijeenkomsten van de OKH gebeurt het: contacten met collega ondernemers en uitwisseling van kennis en ervaring. Op de agenda op dit moment:

  • 10 mei ALV

Bekijk de toelichting per bijeenkomst via de OKH agenda online >

 

Nieuwe OKH leden en mutaties

Geen mutaties deze keer.
Bekijk volledige lijst